Εκτύπωση
PDF
05
Ιουλ

ΔΩΔΕΚΑ (12) ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αγαπητοί φίλοι που ψάχνεστε για εκπαίδευση ελεύθερης πτώσης
ΜΗΝ πέσετε θύματα της βουλγαρικής προπαγάνδας από ελληνικά χείλη
Ότι,     "στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελεύθερη πτώση"
ή      "στην Ελλάδα άλματα κάνουν μόνο οι πλούσιοι"
ή      "στην Ελλάδα τα άλματα είναι πανάκριβα"   
ή ότι, "κοστίζουν ...1000!! ευρώ το ένα".
Το κόστος του άλματος ελεύθερης πτώσης στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας για τους μαθητευόμενους αλεξιπτωτιστές μας
είναι ΜΟΝΟΝ 65 ευρώ με όλα πληρωμένα
Άλμα  -  Εκπαιδευτή  -  Αλεξίπτωτο  -  Συσκευασία του
Στολή  -  Υψόμετρο  -  Κράνος  -  Ειδικά γυαλιά
Μεταφορά από την Ζώνη ρίψεων στην βάση μας
Ενώ το κόστος άλματος για τους πτυχιούχους αλεξιπτωτιστές 
είναι ΜΟΝΟΝ 39 ευρώ

Και είναι τόσο φθηνά γιατί είμαστε Αεραθλητικό σωματείο και όχι κερδοσκοπική επιχείρηση.
Διοργανώνουμε τους Πανελλήνιους αγώνες  της Ομοσπονδίας ΚΑΘΕ έτος από το 1990 μέχρι τώρα.
Οι Αεραθλητές μας πρωταγωνιστούν στις πρώτες θέσεις στους Πανελλήνιους αγώνες, ενώ συμμετέχουν
τακτικά και σε αντίστοιχους Πανευρωπαικούς.
Τα άλματα των εκπαιδευομένων Αλεξιπτωτιστών μας  είναι τα φθηνότερα από όλους, είναι φθηνότερα 
και από την Βουλγαρία με διαφορά, 
έχοντας εκτός από την χαμηλότερη τιμή 
και την ανεκτίμητη διαφορά σε ασφάλεια μεθόδου εκπαίδευσης USPA 
με Έλληνες πτυχιούχους έμπειρους εκπαιδευτές της United States Parachute Association και όχι τους ανεπάγγελτους μαστρο-μήτσους που αυτοαποκαλούνται εκπαιδευτές 
χωρίς να έχουν αποφοιτήσει απο ΠΟΥΘΕΝΑ!

Σκεφθείτε καλά.

Η ζωή σας είναι ότι πολυτιμότερο!

1. Είμαστε η παλαιότερη Σχολή Ελεύθερης πτώσης (1988) και η πρώτη με άδεια έγκρισης λειτουργίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (1989) και την Αμερικανική Ομοσπονδία Αλεξιπτωτισμού, της οποίας είμαστε μέλη από το 1995.

2. Έχουμε το Εμπειρότερο και καλύτερα καταρτισμένο προσωπικό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.      Εκπαιδευτές που ΟΛΟΙ έχουν περάσει από τα Πανεπιστημιακά έδρανα της United States Parachute Association.

3. Οι εκπαιδευτές μας ΚΑΘΕ χρόνο παρακολουθούν επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτών ελεύθερης πτώσης ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ για την ασφάλεια εκπαίδευσης νέων αλεξιπτωτιστών στον καλύτερο οργανισμό ελεύθερης πτώσης στον κόσμο - την United States Parachute Association.
Αυτό σημαίνει ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

4. Ακολουθούμε κατά γράμμα την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία για τους Κανόνες ασφαλείας πτήσεων - ρίψεων που διέπουν το αεράθλημα της ελεύθερης πτώσης και δεν πειραματιζόμαστε με τις ζωές σας κάνοντας εκπτώσεις στην ασφάλειά σας για λόγους κόστους και εμπορικού ανταγωνισμού.

5. Τα αλεξίπτωτα και όλος ο ειδικός εξοπλισμός είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας, αγοράζονται κατ' ευθείαν από τα εργοστάσια παραγωγής τους χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους, δίνοντάς μας την δυνατότητα να τα αλλάζουμε συχνά.
Τα υλικά μας συντηρούνται από την μοναδική στην Ελλάδα πτυχιούχο Master Rigger της FAA (Federal Aviation Administration) των ΗΠΑ με ασύγκριτη πείρα στον τομέα της συντήρησης και επισκευών υλικών αλεξιπτωτισμού.

6. Βρισκόμαστε κυριολεκτικά δίπλα στο σπίτι σας, αφού λειτουργούμε σε Ζώνες Ρίψεων Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Έτσι δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλετε να κάνετε άλματα (από 1 έως 21 σε μια ημέρα), να ξεσπιτώνεστε, να ταξιδεύετε αμέτρητα χιλιόμετρα εντός ή και εκτός Ελλάδος, ξοδεύοντας πολύ περισσότερο χρόνο και χρήματα.

7. Πετάμε με τα καλύτερα και ασφαλέστερα αεροσκάφη του κόσμου για εκπαίδευση αρχαρίων και προχωρημένων, CESSNA 206 Turbo, CESSNA 182 και CESSNA 172.
Τα αεροπλάνα της Σχολής μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αλεξιπτωτισμό.
Μ' αυτόν τον τρόπο υπάρχει πάντα αεροσκάφος στην Ζώνη Ρίψεων διαθέσιμο για άλματα.

8α. Σε μας θα βρείτε τις οικονομικότερες τιμές εκπαίδευσης.
Εφαρμόζουμε το οικονομικό πρόγραμμα "pay as you go".
Δηλαδή κάνετε το άλμα σας και ΜΕΤΑ το πληρώνετε.
Έτσι δεν θα καταβάλετε υπέρογκα ποσά πέφτοντας στην παγίδα των "οικονομικών πακέτων" πολλών αλμάτων, που πιθανώς να μην θέλετε ή να μην μπορείτε λόγω καιρού να πραγματοποιήσετε ποτέ.  
Το άθλημα της ελεύθερης πτώσης είναι πολύ συναρπαστικό, όμως επιδρά διαφορετικά στους ανθρώπους.
Στατιστικά μια μεγάλη μερίδα αρχαρίων αλεξιπτωτιστών πραγματοποιούν μόνο ένα ή δύο άλματα (για την εμπειρία).
Κρίμα δεν είναι να πληρώσετε για κάτι που πιθανώς δεν θα χρησιμοποιήσετε;

8β. Και για σας που θέλετε πραγματικά οικονομικό πακέτο χωρίς χρονικές δεσμεύσεις ενός Σαββατοκύριακου, έχετε την  δυνατότητα να κάνετε τα άλματα του πακέτο όταν και όποτε εσεις μπορείτε

9. Χάρις στην πολυετή συνεργασία μας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων, μπορείτε να εκπαιδευτείτε και να ακολουθήσετε τον δρόμο των Εφέδρων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών και να λαμβάνετε μέρος σε Στρατιωτικούς Αγώνες Εφέδρων εντός και εκτός Ελλάδος, άλματα επιδείξεων σε Στρατιωτικές - Πατριωτικές εκδηλώσεις και σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

10. Τα Διπλώματα και οι Πτέρυγες Αλεξιπτωτιστού της Σχολής μας σας δίνουν επιπλέον μόρια εισαγωγής σε Σώματα ασφαλείας, Λιμενικό, Πυροσβεστική και άλλες υπηρεσίες και μπορείτε να αποκτήσετε

Πτέρυγες ΑλεξιπτωτιστούΠτυχίο και Πτέρυγες Αλεξιπτωτιστή Στατικού Ιμάντος


Πτυχίο και Πτέρυγες Αλεξιπτωτιστή Ελευθέρας Πτώσεως


Τα πτυχία εκδίδονται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και είναι τα μόνα που αναγνωρίζονται από το Ελληνικό Κράτος.

11. Και εάν θέλετε να ασχοληθείτε με την αγωνιστική ελεύθερη πτώση, οι πρωταθλητές Ελλάδος επί σειρά ετών σε κάθε αγώνισμα, με διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, θα αναλάβουν την προπόνησή σας.

12. Ερχόμενοι στην Σχολή μας στηρίζετε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, την ΠΑΤΡΙΔΑ σας, την ΕΡΓΑΣΙΑ σας και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σας,

Πείτε ΟΧΙ στους μεταπράτες των Βουλγαρικών και Γερμανικών επιχειρήσεων ελεύθερης πτώσης, που τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε όλοι μας, αυτοί μεταφέρουν τα χρήματα των Ελλήνων (δηλαδή τα δικά σας) στο εξωτερικό.
Είμαστε η μοναδική νόμιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ σχολή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, αποκλειστικά με ΕΛΛΗΝΕΣ εκπαιδευτές που λειτουργεί στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!