Ζώνες Ρίψεων

Πάχη Μεγάρων

Ιστορικός τόπος για τον Ελληνικό Στρατιωτικό Αλεξιπτωτισμό.
Η έδρα της Ακαδημίας μας βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας στην Πάχη Μεγάρων περίπου 20 λεπτά από την Αθήνα.
Τα σχολεία εδάφους των αρχαρίων γίνονται στις εγκαταστάσεις μας στον χώρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, και τα άλματα στην Ζώνη Ρίψεων του Ελληνικού Στρατού.
Έχουμε άδεια ΝΟΤΑΜ για τα 12500ft τα Σάββατα, τις Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες του Κράτους.
Οι ώρες λειτουργίας μας ακολουθούν το ωράριο του Αεροδρομίου που είναι από τις 09:00 μέχρι τις 20:00 τους καλοκαιρινούς μήνες.


Πολύκαστρο Θεσσαλονίκης

Στην Βάση μας στον Βορρά σταθμεύει σε μόνιμη βάση ένα CESSNA 172 τροποποιημένο και πιστοποιημένο για ρίψεις Αλεξιπτωτιστών από την Federal Aviation Administration (FAA) και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
Λειτουργούμε όλες τις καθημερινές και επιλεγμένα Σαββατοκύριακα με ραντεβού.
Έχουμε άδεια ΝΟΤΑΜ για ρίψεις Αλεξιπτωτιστών από τα 12500ft.
Τα θεωρητικά μαθήματα του σχολείου εδάφους για τους αρχαρίους γίνονται στα γραφεία μας στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.
Τα άλματα γίνονται στο αεροδρόμιο της Νέας Καβάλας Πολυκάστρου, περίπου 35 λεπτά από την Θεσσαλονίκη.
Ο χώρος προσγείωσης των Αλεξιπτωτιστών πεντακάθαρος από εμπόδια και ο καιρός συνήθως εξαιρετικός (εξαιρουμένων των ημερών που φυσά ο κλασσικός Βαρδάρης).

Η διπλανή κωμόπολις του Πολυκάστρου, αλλά και η Αξιούπολις παραδίπλα (2km) προσφέρουν φθηνή διαμονή, διατροφή πλούσια σε ποικιλία σε τιμές που ...χαλούν την πιάτσα. Όσο για την νυκτερινή διασκέδαση, θα βρεί κανείς πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.