ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013

ημέρα Κυριακή, 18 Μάρτιος 2012. Κατηγορία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

23 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΤΑΤΟΙ 7-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών καταφέραμε να πραγματοποιηθή το διήμερο 07&08 Σεπτεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοίου.

Ιστορικό αεροδρόμιο με βαρύ όνομα και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να είναι εκεί παρούσα από την δημιουργία του στις αρχές του 1918 μέχρι σήμερα.

Ο ...ταλαντούχος πρόεδρος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας είναι αυτός που σήκωσε στους ώμους του το βαρύ φορτίο της εξασφάλισης των απαραίτητων αδειών και τα κατάφερε.

Και όχι μόνον κατάφερε να πάρουμε το ΟΚ από την Πολεμική Αεροπορία, αλλά παράλληλα να φιλοξενηθούμε στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Αθηνών, που χωρίς αυτήν την φιλοξενία, ο αγώνας θα ήταν φτωχότερος και κουραστικότερος.

Θερμά ευχαριστούμε τους κ.κ.: Χρήστο Μάλαμα πρόεδρο της ΕΛΑΟ, Σμήναρχο Ιωάννη Σιαμπάνη Δ/κτή της 123 ΠΤΕ, Διονύση Ρούσσινο πρόεδρο της Αερολέσχης Αθηνών, Αντώνη Παπαδόπουλο Γεν. Γραμματέα της ΕΛΑΟ, Χρήστο Παπαδόπουλο, Γιώργο Γιαννόπουλο γραμματέα της ΕΛΑΟ και όλους τους φίλους μας του Στρατοπέδου και των Αερολεσχών που στεγάζονται σ’αυτό, για την εκούσια ή ακούσια βοήθειά τους.

· Ο αγώνας διεξήχθη με πολύ κέφι, όρεξη για άλματα και πάρα πάρα πολύ καλή διάθεση απ’όλους.

Ο χώρος προσγείωσης απέραντος και ασφαλής, ο προσανατολισμός του αεροδρομίου στον άνεμο απόλυτα σωστός και η θέα από τα 10.000ft απίστευτη, καταπληκτική, μοναδική, πολύτιμη, ανυπέρβλητη και ...priceless.

· Ο αριθμός των συμμετοχών έφθασε τους 41, νικητές του αγώνα ήμασταν όλοι μας, και νικητές στο πρωτάθλημα ήταν κατά κατηγορία οι παρακάτω:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN

1η θέση ΝΙΑΡΧΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

2η θέση ΚΑΒΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3η θέση ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ INTERMEDIATE

1η θέση ΚΑΒΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2η θέση ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3η θέση ΝΤΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIORS

1η θέση ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2η θέση ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3η θέση ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ

· Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας όλους εσάς τους αγωνισθέντες που ήρθατε από τα μακρινά Σέρρας, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Λαμία, Πύργο, Σάμο, Κέρκυρα κ.α. μέχρι τον εξωτικό Ασπρόπυργο και την κοσμική Γλυφάδα.

Και του χρόνου, περισσότεροι και ζωηρότεροι.

 

 

Social Bookmarks

Comments (0)

Leave a comment

You are commenting as guest.

Ακύρωση Submitting comment...

ΧΡΗΣΙΜΑ Links

Video YouTube

 

Social Media

Twitter Facebook flickr

Contact us

Μαρία Λυκάκη

Τηλέφωνο: 6944984312
email: hellenic_skydivers@yahoo.gr

eMail us